Selectează o Pagină

Helping You Grow Your Faith

Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit consectetur adipiscing

New Here?Live Stream

Sundays 9–11am
1234 Divi St. San Francisco, CA

Microindustrializare

Obiectivul Programului naţional multianual de microindustrializare îl constituie susţinerea investiţiilor în sectoarele economice prioritare stabilite prin procedură, creşterea volumului de activitate şi a competitivităţii IMM din aceste sectoare. În cadrul acestui Program sunt finanțate activitățile de producție: CAEN-uri 1…, 2…, 3… .

Start-up Nation

Start-Up Nation este un Program guvernamental derulat prin Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat cu ajutorul căruia se încurajează și se stimuleză înființarea IMM-urilor. Mai exact, se finanțează anual, un număr maxim de 10000 de beneficiari, cu până la 200000 lei per proiect. Contribuția proprie este de 0%, iar TVA nedeductibilă este eligibilă.

Comert

Programul național multianual Servicii de piață și comerț se adresează firmelor care activează în domeniul serviciilor de piață sau al comerțului. Acesta a fost lansat de către Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat și oferă fonduri de maxim 250000 lei per proiect, iar aplicantul trebuie sa vină cu o contribuție maximă de 25%.